Η Τζένιφερ Άνιστον «αποστόμωσε» τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο Βανς για...τις γυναίκες χωρίς παιδιά

NEWSROOM
Η Τζένιφερ Άνιστον «αποστόμωσε» τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο Βανς για...τις γυναίκες χωρίς παιδιά
AP Images

Δριμεία κριτική άσκησε στον υποψήφιο Αντιπρόεδρο, Τζ. Ντ. Βανς, η διάσημη ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον, σχετικά με σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν για τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά.

Η πρωταγωνίστρια μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, τα «Φιλαράκια», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram πάνω από μία φωτογραφία του Βανς: «Πραγματικά, δεν πιστεύω ότι αυτό το είπε ένας πιθανός Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Στη συνέχεια έβαλε το βίντεο από συνέντευξη του Βανς στον τότε παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, όταν ο Βνας κατέβαινε για Γερουσιαστής του Οχάιο. Στη συνέντευξη, ο Βανς είπε το αποκρουστικό: κάμποσες γυναίκες χωρίς παιδιά που είναι δυστυχισμένες με τη ζωή τους και τις επιλογές που έχουν κάνει θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα επίσης δυστυχισμένη».

Έτσι, απευθυνόμενη στον 39χρονο Τζ. Ντ. Βανς, η ηθοποιός έγραψε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι... κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό».

Η Άνιστον – η οποία σπανίως μιλάει για την προσωπική της ζωή, όμως μίλησε δημόσια για τις αποτυχημένες προσπάθειές της να κάνει παιδί – αναφέρθηκε επίσης στις ακροδεξιές θέσεις του Βανς για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα.

Το 2022, μιλώντας σε ένα περιοδικό, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί και τις αποτυχημένες εξωσωματικές.

Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις αμέτρητες φήμες και δημοσιεύματα ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί, ότι την ενδιέφερε μόνο η καριέρα της, ενώ αποκάλυψε ότι δοκίμασε όποια μέθοδο υπήρχε.

«Θεός φυλάξει αν μία γυναίκα είναι επιτυχημένη και δεν έχει παιδί», είχε πει το 2022 προσθέτοντας ότι ήταν ψέματα οι φήμες που ήθελαν το σύζυγό της να την έχει εγκαταλείψει, επειδή δεν έκανε παιδιά.

Την περασμένη Τετάρτη, η Άνιστον δήλωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για Πρόεδρο των ΗΠΑ ανεβάζοντας ένα βίντεο της Χάρις από το 2018 όταν πίεζε με ερωτήσεις τον τότε υποψήφιο για το Ανώτατο Δικαστήριο, Μπρετ Κάβανω, σχετικά με τις συντηρητικές απόψεις του για το δικαίωμα στην άμβλωση.

Πάντως, το θέμα της άμβλωσης αναμένεται να είναι ψηλά στην ατζέντα των φετινών εκλογών, λόγω της προηγούμενης απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου αναιρέσει το δικαίωμα στην άμβλωση για όλες τις Αμερικανίδες, αλλά και των συντηρητικών θέσεων των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ