Μπρος γκρεμός: Η πρώτη κυπριακή ταινία του Νetflix αναμένεται να «απογειώσει» τον τουρισμό

Πηγή: Netflix

Οι ρομαντικές κωμωδίες του Netflix έχουν επιτυχία επειδή μεταφέρουν το κοινό τους σε πανέμορφες τοποθεσίες και η τελευταία rom-com -το Find Me Falling ή Μπρος γκρεμός με τον Χάρι Κόννικ Τζούνιορ που γυρίστηκε στην Κύπρο και άρχισε να μεταδίδεται πρόσφατα- δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η ταινία έπιασε ήδη κορυφή αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων στην Ελλάδα.

Το στόρι

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Στελάνας Κλήρη, στο Find Me Falling πρωταγωνιστεί ο Connick Jr. ως ένας μεσήλικας ροκ σταρ ονόματι John Allman, ο οποίος, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια επιστροφής στις επιτυχίες, μετακομίζει στην Κύπρο. Στην αρχή, αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι εκεί για να ξεφύγει από τις δυσκολίες ως διάσημος ροκ σταρ.

Σύντομα όμως αποκαλύπτεται ότι ο Τζον είχε κάποτε έναν παθιασμένο έρωτα με μια Κύπρια ονόματι Σία (την οποία υποδύεται η Άγκνι Σκοτ). Όλα αυτά τα χρόνια μετά, εξακολουθεί να ζει στο νησί και η σπίθα μεταξύ τους είναι ακόμα πολύ ζωντανή.

 Η Πόλη της Πάφου/ Φωτογραφία shutterstock

Η Πόλη της Πάφου/ Φωτογραφία shutterstock

Με πρωταγωνιστές επίσης, τους Ali Fumiko Whitney και τον Τόνι Δημητρίου, το Find Me Falling είναι ένα ρομάντζο που γυρίστηκε σε μια υπέροχη τοποθεσία.

Θα θέλετε να κάνετε κράτηση για  διακοπές  στην Κύπρο το συντομότερο δυνατόν αφού  παρακολουθήσετε την ταινία, τονίζει το Decider.

Η πρώτη ταινία του Netflix στην Κύπρο

Πρόκειται για την η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε στην Κύπρο.
Πιο συγκεκριμένα, τα κύρια γυρίσματα έγιναν στην πανέμορφη  Πέγειας στην Πάφο, στη δυτική πλευρά του νησιού.

Η συγγραφέας και σκηνοθέτης του Find Me Falling, Στελάνα Κλήρη, είναι Κύπρια -Νοτιοαφρικανή.

Στη δήλωσή της που κοινοποιήθηκε στις σημειώσεις παραγωγής της ταινίας, ς εξήγησε: «Όπως ο κύριος χαρακτήρας μου, άφησα την πολυσύχναστη ζωή μου στην πόλη για μια νέα αρχή σε ένα μικρό νησί. Έχω γνωρίσει τις ιδιορρυθμίες και τις συνήθειες των ντόπιων και τις πολλές ευκαιρίες για κωμωδία στην καθημερινότητά τους, καθώς και την έντονη αίσθηση της οικογένειας και της κοινότητας που βρίσκεις σε μικρά μέρη. Το νησί μας, με τις μοναδικες του γεύσεις και την  αυθεντικότητα, έχει πολλές ιστορίες να πει».

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Decider, ο σταρ Χάρι Κόννικ Τζούνιορ είπε ότι ήταν η πρώτη του φορά που επισκέπτεται τη χώρα. 

«Στην πραγματικότητα δεν ήξερα ακριβώς πού ήταν», είπε ο σταρ.  «Όταν διάβασα το σενάριο, έπρεπε να κοιτάξω σε έναν χάρτη και να δω ακριβώς πού ήταν.  Αλλά διάβασα και είδα μερικά ντοκιμαντέρ. Ήθελα να μάθω.  Και μετά, φτάνοντας εκεί, είδα πολύ περισσότερα από όσα περίμενα.  Αισθάνομαι τόσο τυχερός που έχω μια δουλειά που μου επιτρέπει να επισκέπτομαι τέτοια μέρη.  Ήταν καταπληκτικό», επεσήμανε

Η σκηνοθέτις  πρόσθεσε ότι η ταινία είναι «ένα γράμμα αγάπης για το νησί μου την Κύπρο, για τις γυναίκες, για τα παιδιά που παίζουν σε καλντερίμια, για τα κουτσομπολιά του χωριού, για το τραγούδι στο δρόμο.  Είναι μια ιστορία αγάπης που δεν συμβαίνει μέχρι να συμβεί», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ