Κιλιάν Μπαπέ: Εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει σε γαλλική ομάδα

NEWSROOM
Τα αδέρφια Μπαπέ με τη μητέρα τους
Τα αδέρφια Μπαπέ με τη μητέρα τους / Φωτογραφία ASSOCIATED PRESS

Η οικογένεια του Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της Καέν, ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το RMC sport.

Η Καέν ανήκει επί του παρόντος στην αμερικανική Oaktree Capital Managment, η οποία έχει στην κατοχή της και το πλειοψηφικό πακέτο της πρωταθλήτριας Ιταλίας Ίντερ. Ωστόσο οι εκπρόσωποι της εταιρείας ενημέρωσαν τους υπόλοιπους μετόχους ότι θέλουν αποχωρήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του έγκυρου RMC που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, η οικογένεια Μπαπε έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την αγορά της Καέν έχοντας ως στόχο να αυξήσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η οικογένεια εκτός από τη διαχείριση της καριέρας των Κιλιάν και Ίθαν Μπαπέ, ασχολείται με το φιλανθρωπικό ίδρυμα IBKM (Inspired By Kylian Mpappe) καθώς και με ένα γραφείο μάνατζερ.

Μια μέρα αργότερα η εφημερίδα Ouest-France επιβεβαίωσε την είδηση ότι η οικογενειακή επιχείρηση του Κιλιάν Μπαπέ με επικεφαλής τη μητέρα του, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Καέν, προσθέτοντας ότι οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Την περασμένη σεζόν στην η Καέν τερμάτισε στην 6η θέση της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ