Κέιτ Μίντλετον: Το κρυφό μήνυμα που έστειλε για τα γενέθλια του Γουίλιαμ με φωτό του πρίγκιπα και τα παιδιά τους

NEWSROOM
Το ζεύγος Πρίγκιπας Χάρι, Κέιτ Μίντλετον
Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον / Φωτογραφία: ΑΡ

Η ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον καλά κρατεί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά τους τους τελευταίους μήνες.

Αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας με αφορμή τα γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Χρόνια Πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ!» έγραψε με αγάπη η Κέιτ Μίντλετον στην ανάρτηση για τα 42α γενέθλιά του συζύγου της, η οποία συνοδευόταν από ένα παιχνιδιάρικο στιγμιότυπο του Γουίλιαμ και των παιδιών του να πηδούν χαρούμενα πάνω από έναν αμμόλοφο.

Πέρα από το γεγονός πως πρόκειται για ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την ιδιωτική ζωή του βασιλικού ζευγαριού, η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει και κάτι άλλο. Σύμφωνα με την βασιλική εμπειρογνώμονα Τζένι Μποντ, η οποία είναι βετεράνος σε royal θέματα για το BBC, η φωτογραφία θέλει να δείξει την κοινή αίσθηση ελπίδας του ζευγαριού εν μέσω αντιξοοτήτων.

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια δοκιμασία της ισχυρής συνεργασίας τους» δήλωσε η εμπειρογνώμονας στη Mirror. «Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία μας λέει ότι εξακολουθούν να είναι ικανοί να πηδούν από χαρά, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, και πως η Κέιτ επέλεξε σκόπιμα μια φωτογραφία που μιλάει για την αισιοδοξία τους για το μέλλον».

Και συνεχίζει: «Λατρεύει τον Γουίλιαμ – είναι ο βράχος της και την έχει υποστηρίξει τόσο ανιδιοτελώς σε όλα αυτά και έχει δεχτεί τα πυρά μελών του κοινού επειδή δεν έκανε περισσότερα και επειδή αφοσιώθηκε σε αυτήν. Οπότε η Κέιτ λατρεύει τον άνδρα της. Νομίζω ότι ο γάμος τους είναι πιο δυνατός από ποτέ».

Παράλληλα, η βασιλική εμπειρογνώμονας, αναλογιζόμενη την ανατροφή του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα ταραχώδες σπίτι, σημειώνει: «Είναι υπέροχο για τον Γουίλιαμ να βρίσκεται σε έναν τόσο ευτυχισμένο γάμο, αφού μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν, διαλυμένο με τόσους πολλούς τρόπους ενώ έχει δει από πολύ κοντά τη διάλυση του γάμου των γονιών του. Έπρεπε να παρηγορεί τη μητέρα του σε δύσκολες περιόδους και αυτό είναι κάτι που κανένας πατέρας δεν θα ήθελε ποτέ να περάσουν τα ίδια του τα παιδιά».

Ευτυχώς όμως, ο γάμος του Γουίλιαμ είναι πιο ευτυχισμένος. «Όπως γνωρίζουμε, ο Γουίλιαμ απολαμβάνει το δικό του μοντέλο οικογενειακής ζωής. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες ήταν ίσως η πιο δοκιμαστική περίοδος σε ολόκληρο το γάμο τους και πρέπει να τους ταρακούνησε πάρα πολύ. Το να σκέφτονται το μέλλον πρέπει να είναι απίστευτα ανησυχητικό, αλλά νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία έχει επιλεγεί σκόπιμα για να δείξει ότι τώρα είναι όλοι σε ένα επίπεδο που μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με θετικότητα» πρόσθεσε η βασιλική εμπειρογνώμονας.

ΣΧΕΤΙΚΑ