Humanity Greece: Ανοιξαν οι αιτήσεις στο Μητρώο για τους πυρόπληκτους της Αττικής -Πακέτο στήριξης για τους πληγέντες

NEWSROOM
HUMANITY GREECE
HUMANITY GREECE

Από την Κυριακή 11 Αυγούστου το απόγευμα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο Βαρνάβα Αττικής καταστρεφοντας πάνω από 100.000 στρέμματα και δεκάδες κατοικίες και επιχειρήσεις το Humanity Greece στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες.

Το Humanity Greece μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πάνω από 122 αποστολές σε 27 διαφορετικά σημεία στη Βορειοανατολική Αττική, ενώ στοχευμένες αποστολές έγιναν εντός των πύρινων πεδίων από τους εκπαιδευμένους εθελοντές της Οργάνωσης στα Πυροσβεστικά κλιμάκια.

Έναρξη Αιτήσεων στο Μητρώο του Humanity 

Οι πυρόπληκτοι που κάηκαν τα σπίτια τους στις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, μπορούν να κάνουν δήλωση αιτήματος μέσω της διαδικασίας που ορίζει η εθελοντική οργάνωση του Humanity Greece.

Για έξι μήνες οι οικογένειες και πολίτες που θα ενταχθούν στο Μητρώο θα λαμβάνουν προσωποποιημένο πακέτο στήριξης με όλα τα απαραίτητα αγαθά διαβίωσης για την στήριξη και την ανακούφιση τους μετά το πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Η διαδικασία

Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου και γίνεται μέσω της πλατφόρμας https://humanitygreece.org/mitroo-ofeloymenon/

Για την πραγματοποίηση της αίτησής τους, οι πυρόπληκτοι θα χρειαστεί να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμό τους, την διεύθυνση κατοικίας, το ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να επισυνάψουν ηλεκτονικά το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Παράλληλα, αποστολές τροφίμων και καινούργιων κλινοσκεπασμάτων γίνονται καθημερινά από τους εθελοντές της Οργάνωσης σε όλους τους χώρους συγκέντρωσης των πυροπλήκτων που έχουν απομακρυνθεί από τις κατοικίες τους στην ΒΑ Αττική.

Η Γραμμή Ενημέρωσης της εθελοντικής ομάδας βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών ώστε να ενημερώνεται και να δίνει πληροφορίες για ανάγκες:210 5226 379.

ΣΧΕΤΙΚΑ