Δεμένα πλοία στα λιμάνια λόγω της Υπατίας
Πηγή: Eurokinissi
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών νοτιοδυτικών ανέμων που πνέουν στα πελάγη 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 10 που έχει προκαλέσει το φαινόμενο «Υπατία».
Συγκεκριμένα, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά Ραφήνα και Λαύριο, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται μόνο από τα συμβατικά και όχι από τα υδροπτέρυγα.
Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη Ζάκυνθος, Αγ.Μαρίνα -Νέα Στύρα και Καβάλα-Πρίνου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η τροποποιήσεις δρομολογίων.
ΣΧΕΤΙΚΑ