Στις 20/01 η ΓΣ των Παραγώγων Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

NEWSROOM
Στις 20/01 η ΓΣ των Παραγώγων Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά
Φώτο: Shutterstock

Στις 20 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά στο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND Athens.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο εκ περιτροπής στην Περιφέρεια και την Αθήνα λόγω του Πανελλαδικού χαρακτήρα του συνδέσμου και αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταϊκά από το 2009 που ιδρύθηκε ο σύνδεσμος.

Το 2019 ο ΣΠΕΦ κλείνει 10 χρόνια ενεργού επιστημονικής και θεσμικής παρουσίας στα δρώμενα των φωτοβολταϊκών στην χώρα μας, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την υγιή ανάπτυξη του κλάδου εντός των πλαισίων μιας εξίσου υγιούς και δίχως στρεβλώσεις χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Με δεδομένους τους φιλόδοξους στόχους για το 2030 του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα, την επανεκκίνηση της αγοράς των φωτοβολταϊκών, της λειτουργίας τους μαζί και με τις υπόλοιπες ΑΠΕ εντός σταδιακά εξομαλούμενων οικονομικά συνθηκών, αλλά και τις ριζικές μεταρρυθμίσεις στους μηχανισμούς λειτουργίας που θεσμοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια, η συγκυρία κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική ώστε στο πλαίσιο της συνέλευσης οι παραγωγοί να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και προοπτικές στο χώρο.

Παράλληλα θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του 5ου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου αφού η θητεία του 4ου Δ.Σ. ολοκληρώνεται σύμφωνα με το Καταστατικό.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 4 του Καταστατικού οι νόμιμοι εκπρόσωποι ή εξουσιοδοτημένοι (με γνήσιο υπογραφής) εκπρόσωποι των οικονομικά τακτοποιημένων έως και την ημέρα εκείνη μελών τουλάχιστον έως το έτος 2018. Όσα από τα μέλη επιθυμούν να συνδράμουν στην σύνθεση του 5ου Δ.Σ. θα μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους εγγράφως έως και την ημέρα της Συνέλευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ