Η eBay διευρύνει τη διαχείριση πληρωμών στην ελληνική αγορά

NEWSROOM
eBay
eBay/ Φωτογραφία AP

Η eBay επεκτείνει τη διαχείριση πληρωμών στην ελληνική αγορά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ξεκινώντας από τον Μάιο του 2021, η επέκταση αυτή θα παρέχει στους πωλητές έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης της δραστηριότητάς τους, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές ευελιξία και εύρος επιλογών στις μεθόδους πληρωμής τους.

Η eBay ξεκίνησε να διαχειρίζεται πληρωμές στην πλατφόρμα της τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Αμερική και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, ενώ θα συνεχίσει την επέκτασή της διεθνώς μέσα στη φετινή χρονιά.

«Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις βασικές χώρες στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της eBay και είναι απαραίτητο για εμάς να εξελίσσουμε την εμπειρία των τοπικών πελατών», αναφέρει ο Ilya Kretov, γενικός διευθυντής της eBay για τις αναδυόμενες αγορές, σημειώνοντας ακόμη πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που χιλιάδες Έλληνες πωλητές θα μπορούν σύντομα να αξιοποιήσουν τον απλοποιημένο τρόπο διαχείρισης των πωλήσεων τους μέσα από την πλατφόρμα μας. Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αγορές μέσω της eBay, με τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής τους».

Η διαχείριση πληρωμών της eBay άλλαξε ριζικά όταν τον Ιούλιο του 2020 ολοκληρώθηκε η συνεργασίας της με την PayPal. Σήμερα, η eBay διευρύνει τη διαχείριση πληρωμών της σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και ευελιξία στον τρόπο πληρωμής για τους αγοραστές, απλοποιώντας παράλληλα την διαδικασία για τους πωλητές.

Στο πρώτο τρίμηνο του 2021, η eBay διαχειρίστηκε πληρωμές που αντιστοιχούν στο 52% του παγκόσμιου όγκου της πλατφόρμας, με περισσότερους από 4 εκατομμύρια ενεργούς πωλητές να έχουν εγγραφεί στο διεθνές της πρόγραμμα. Η εταιρία συνεχίζει να παρακολουθεί τις πληρωμές σε παγκόσμιο επίπεδο, εκσυγχρονίζοντας την εμπειρία της πλειοψηφίας των πωλητών της εντός του 2021. Οι διαχειριζόμενες πληρωμές αναμένεται να αποφέρουν έσοδα τουλάχιστον 2 δισ. δολ. και 500 εκατ. δολ. σε λειτουργικά έσοδα έως το 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ