ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Φωτογραφία: Shutterstock

Η κατανάλωση εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων οδηγεί σε πρόωρη γήρανση

Τα άτομα που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων (UPF) τείνουν να είναι βιολογικά μεγαλύτερης ηλικίας, ανεξάρτητα από τη διατροφική ποιότητα της διατροφής τους, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.
Δεσμεύτηκαν τόνοι ακατάλληλων καρπουζιών στον Πειραιά

Δεσμεύτηκαν τόνοι ακατάλληλων καρπουζιών στον Πειραιά

Στη δέσμευση καρπουζιών αγνώστου προελεύσεως, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.
NEWSROOM /